Describing Your Hobbies

Talking about your hobbies 

Basketball 


Hi, I'm Jason, and my favorite hobby is playing basketball. I started playing when I was about 10 years old, and I really enjoy it. I usually play at the park near my house with my friends. We meet there every weekend to practice and have fun. Playing basketball helps me stay active and healthy. I love the excitement of the game and the feeling when I make a good shot. It's also a great way to make new friends and work as a team. Sometimes, we watch professional games on TV to learn new techniques. I hope to become even better at basketball in the future!


Turkish 

Merhaba, ben Jason ve en sevdiğim hobim basketbol oynamak. Yaklaşık 10 yaşındayken oynamaya başladım ve gerçekten çok seviyorum. Genellikle arkadaşlarımla evimin yakınındaki parkta oynuyorum. Her hafta sonu pratik yapmak ve eğlenmek için orada buluşuyoruz. Basketbol oynamak aktif ve sağlıklı kalmama yardımcı oluyor. Oyunun heyecanını ve iyi bir atış yaptığımda hissettiğim duyguyu seviyorum. Ayrıca yeni arkadaşlar edinmek ve bir takım olarak çalışmak için harika bir yol. Bazen yeni teknikler öğrenmek için televizyonda profesyonel maçlar izliyoruz. Gelecekte basketbolda daha da iyi olmayı umuyorum!


Painting 


Hello! My name is Jasmine, and I absolutely love painting. Ever since I was a little girl, I have enjoyed creating art. I usually paint with watercolors because I like how the colors blend together. On weekends, I spend a few hours in my room painting different things, like landscapes, animals, or even my favorite movie characters. Painting helps me relax and express my feelings. Sometimes, I show my artwork to my friends, and they give me positive feedback, which makes me very happy. I also love visiting art galleries to see the work of other artists. In the future, I hope to take some art classes to improve my skills even more!


Turkish 

Merhaba! Benim adım Yasemin ve resim yapmayı çok seviyorum. Küçük bir kızken resim yapmaktan keyif alıyordum. Genelde sulu boya ile resim yapıyorum çünkü renklerin birbirine karışmasını seviyorum. Hafta sonları, farklı şeyler, mesela manzaralar, hayvanlar veya hatta en sevdiğim film karakterleri üzerine resim yapmak için odamda birkaç saat geçiriyorum. Resim yapmak bana rahatlama ve duygularımı ifade etme fırsatı veriyor. Bazen sanat eserlerimi arkadaşlarıma gösteriyorum ve onlar bana olumlu geri dönüşler veriyor, bu da beni çok mutlu ediyor. Aynı zamanda diğer sanatçıların çalışmalarını görmek için sanat galerini ziyaret etmeyi de seviyorum. Gelecekte, yeteneklerimi daha da geliştirmek için bazı sanat dersleri almayı umuyorum!


Comments

Popular posts from this blog

Writing a letter of complaint

Favourite hero

Describing a friend